Metro
Metro Entertainment 4 nov 2020 / 13:36 uur

Biografie Martien Meiland als warme broodjes over de toonbank

De biografie van de welbekende Martien Meiland doet het goed bij het grote publiek. Het boek met de titel Martien, staat op de eerste plek in de wekelijkse bestsellerlijst van de Nederlandse boekenbranche.

Dat meldt overkoepelende organisatie CPNB. Meiland werd bekend door de realityserie Chateau Meiland die in 2019 op televisie begon en nog steeds iedere week te bekijken is op SBS6. Voor de kijkcijferhit ontving Meiland en zijn gezin zelfs vorig jaar de Gouden Televizier-Ring.

Het boek is geschreven door Jan Dijkgraaf. Ruim drie weken geleden werd het boek gelanceerd en in de laatste Meiland-afleveringen op SBS6 ziet de kijker al de aanloop naar de lancering. De biografie werd de eerste weken alleen in eigen beheer verkocht en sinds deze week lig Martien in de boekhandels.

Man man man: het boek

Naast Martien staat ook het boek Man man man: het boek van Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström in de lijst. Dit is een geschreven versie van hun populaire podcast. In het boek worden alle zaken rondom de moderne man belicht.

De Boeken top 10 ziet momenteel als volgt uit:

1.  Jan Dijkgraaf – Martien
2.  Lucinda Riley – De zilverboom
3.  Edith Eger – Het geschenk
4. Domien Verschuuren, Bas Louissen & Chris Bergström – Man man man, het boek
5.  Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
6.  Lee Child & Andrew Child – De wachtpost
7.  Rutger Bregman – De meeste mensen deugen
8.  Raynor Winn – Het zoutpad
9.  Daniël Verlaan – Ik weet je wachtwoord

Lees ook: Rotterdamse burgemeester wil extra overheidssteun bij regionale lockdown

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Biografie Martien Meiland als warme broodjes over de toonbank
Sluiten