Metro
Metro Entertainment 25 okt 2020 / 08:15 uur

Nikkie de Jager doneert winst Wie is de mol? aan KWF

Door het ontmaskeren van Jeroen Kijk in de Vegte als mol, mag Nikkie de Jager zich de trotse winnaar noemen van de speciale extra reeks van Wie is de mol? Ze won hiermee een ruime pot van meer dan 12.000 euro.

In de finale-aflevering van het programma vertelde De Jager zaterdag dat ze de volledige winst schenkt aan KWF Kankerbestrijding ter ere van haar overleden broertje Mikai.

Trots

Nikkie hoopt dat ze als winnaar van het speciale seizoen, waarin oud-deelnemers nogmaals op zoek mochten naar de mol, haar broertje trots heeft gemaakt. „Het winnen van het All Star seizoen voelde alsof ik het deed voor en met Mikai”, schrijft de YouTube-ster op Instagram. „Ik hoop dat ik je trots heb gemaakt vriendje!”

Spel verlaten

Tijdens haar eerdere deelname aan het negentiende seizoen van Wie is de mol? besloot De Jager bewust het spel vroegtijdig te verlaten vanwege het ziekbed van haar broertje. Mikai leed aan een zeldzame vorm van kanker. Hij overleed in mei 2018.

Stichting KWF Kankerbestrijding is De Jager dankbaar voor de donatie, zo laten zij op Twitter weten. „Fantastisch dat de pot door winnaar Nikkie wordt geschonken aan KWF. Dankjewel Nikkie en gefeliciteerd met je overwinning!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nikkie de Jager doneert winst Wie is de mol? aan KWF
Sluiten