NSMBL.nl
NSMBL.nl Entertainment 27 okt 2020 / 13:03 uur

Emily Ratajkowski onthult via Instagram dat ze zwanger is

Emily Ratajkowski is zwanger. Dat heeft het topmodel onthuld via Instagram. Samen met haar man Sebastian Bear-McClard verwacht ze haar eerste kindje.

In een essay en video voor Vogue vertelt ze over haar zwangerschap en haar ideeën over het moederschap.

Emily Ratajkowski is zwanger

Emily Ratajkowski en haar man Sebastian Bear-McClard maakten gisteren bekend dat ze hun eerste kind verwachten. Emily deelde een video van haar Vogue-cover, waarop te zien is dat ze al een flinke buik heeft. In een essay voor Vogue vertelde ze over haar zwangerschap, het geslacht en het moederschap.

Ook vertelt ze dat ze tegen moeilijkheden aanloopt als ze haar vrienden vertelt dat ze zwanger is. Veel vrienden vragen haar direct naar het geslacht van de baby. „When my husband and I tell friends that I’m pregnant, their first question after ‘Congratulations’ is almost always ‘Do you know what you want?’ We like to respond that we won’t know the gender until our child is 18 and that they’ll let us know then“, zegt ze in Vogue.

‘We zijn zwanger’

Ook vertelt Emily dat zij en Sebastian veel meer geïnteresseerd zijn in wie hun kind zal zijn en wat voor ouders ze zullen worden. Later in het essay vertelt ze dat Sebastian graag zegt dat ze samen zwanger zijn. „My husband likes to say that ‘we’re pregnant.’ I tell him that while the sentiment is sweet, it’s not entirely true. I resent that his entire family’s DNA is inside of me but that my DNA is not inside him… My husband has no physical symptoms in “our” pregnancy, another reminder of how different a woman and man’s experience of life can be.”

Toch schrijft Emily Ratajkowski ook dat ze zich beter voelt dan ooit sinds ze zwanger is. Hoewel ze zich machteloos voelt over bepaalde onderwerpen zoals haar lichaam, haar kind en het moederschap, voelt ze ook een nieuwe vorm van rust. „Instead of feeling afraid, I feel a new sense of peace. I’m already learning from this person inside my body. I’m full of wonder.”

Lees ook: Virus als excuus om afspraak af te zeggen: coronaatje om bestwil

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Emily Ratajkowski onthult via Instagram dat ze zwanger is
Sluiten