NSMBL.nl
NSMBL.nl Entertainment 24 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Hillary Duff’s partner heeft haar naam op zijn billen getatoeëerd

Je liefde vereeuwigen met een ring is leuk, maar een tatoeage laat wel écht zien dat het een blijvertje is – die gaat namelijk niet zomaar weg. Hilary Duff heeft dat eerste al gekregen van haar vriend Matthew Koma, dus een tattoo was de volgende stap.

En guess what? Matthew postte een foto op Instagram van zijn kont – ja, echt – met Hilary’s naam erop. No worries, de naad itself is verbloemd door emoji’s, dus je kunt de foto prima bekijken. Wel zo fijn.

Hilary Duff op Matthew zijn billen

Hilary Duff en Matthew Koma zijn al jaren gelukkig getrouwd en voeden samen twee kids op (Banks en Luca, uit Hilary’s eerder huwelijk). En als we Instagram mogen geloven bereikt hun relatie nu een volgend punt. Matthew bracht ons op de hoogte door een foto op de Gram te posten van zijn billen. Op zijn linkerbil staat namelijk de naam van wifey Hilary.

Volgens fans is de naam geschreven door Hilary herself. Daar kwamen ze achter door het handschrift te vergelijken met haar ‘Stuff by Hilary Duff’-merchandise. Nostalgie.

Na het zien van dit kiekje op Instagram, waren we natuurlijk heel benieuwd naar Hilary Duff haar reactie. Gelukkig konden we die vinden door simpelweg te scrollen, want onder de foto plaatste Hilary: „Finest tiniest booty around #youstucknowboy.

Niet het eerste stel

Een tattoo nemen van je lover zijn of haar naam is niks nieuws. Vóór je het besluit te doen, is het misschien wel verstandig om na te gaan dat de tattoo blijvend is, terwijl je relatie dat misschien niet is. Hoewel Hilary Duff nog samen is met haar man, zijn er genoeg celebrities die een tattoo hebben genomen van hun partner, waarna het vervolgens uitging. Van onder andere Angelina Jolie en Rihanna tot Zayn Malik: zij moesten de tattoo weglaseren of bedekken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hillary Duff’s partner heeft haar naam op zijn billen getatoeëerd
Sluiten