Iris Hermans
Iris Hermans Entertainment 14 sep 2020 / 09:10 uur

Anouk ging op een knie voor haar overrompelde Dominique: ‘What the f*ck..!’

Ze spotte hem vijf jaar geleden voor het eerst op het Insta-account van haar zoon en nu gaat ze met hem trouwen, zo toont ze op haar eigen Insta. Anouk wordt dus somebody’s wife. Van Dominique Schemmekes om precies te zijn.

De 45-jarige zangeres ging afgelopen weekeinde zelf op een knie voor haar 26-jarige vriend. De verbaasde Dominique zei „ja… what the fuck!” Op beider Insta-accounts prijkt vanaf nu het symbool van een trouwring, met daarachter elkaars naam en een hartje.

„Wow wat heb ik een leuk weekend gehad”, schrijft Anouk bij de video. „Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn”, begint de zangeres, die aan astma lijdt waardoor ze tijdens de coronacrisis tot een risicogroep behoort.

Geen sporthal

„Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan.” En nee schat, het is geen sporthal, verklapte ze alvast, want basketballer Dominique zou graag een eigen sporthal hebben, licht ze nog snel even toe.

Overrompeld

Op de video zit Dominique, met wie Anouk samen een dochtertje heeft, geblinddoekt op een stoel in een kamer in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. „Ben je zenuwachtig?” vraagt de vrolijk en ontspannen ogende Anouk aan haar toen nog vriendje (in plaats van verloofde). Hij lacht ietwat nerveus en zegt dan zijn eerste ‘ja’. „Maar waarom?”, vraagt Anouk dan quasi-onschuldig. „Ik bedenk altijd leuke dingen…”

Foto van Dominique
Dominique werd door Anouk geblinddoekt. Foto: Instagram @Anouk

‘Allright poepie’

Daarna klinkt haar stem een stuk serieuzer. „Allright, oke, poepie, open je ogen.” Dominique doet z’n oogmasker af, waarmee hij was geblinddoekt, en ziet dan Anouk (die de kijker niet ziet) op een knie zitten. „What the fuck…”, roept hij vol verbazing uit, waarna Anouk de kort, maar bondige vraag der vragen stelt. „Lieve Dominique, wil je met me trouwen?”

De basketbalspeler reageert overrompeld, maar antwoordt zonder nadenken volmondig „ja!”, gevolgd door een hele blije „what the fuck!”

Anouk refereert aan de ongeveer twintig keer die hij haar ten huwelijk heeft gevraagd. „Daarop zei ik altijd ‘nee’, ook een beetje uit angst natuurlijk, dus ik dacht de bal ligt nu een beetje bij mij. Dus hierbij, bij deze, zijn we verloofd”, zegt Anouk, terwijl ze de dikke gouden ring om z’n ringvinger schuift, daar waar-ie hoort. Een innige zoen en een diepe zucht volgen, en daarna een  knuffel van zo’n 27 seconden. „Ik ben helemaal aan het trillen”, trilt Dominique, maar hij is heel blij, zegt hij, met de ring en z’n toekomstige wifey. „Dit is iets wat ik al heel lang wou.” Anouk is ook blij. „Als iemand belachelijk goed bij me past, ben jij het!” En ze neemt een slok van haar champagne.

Geen Grapperhausje

Het duurt wel nog even voordat de bruiloft er gaat komen, laat Anouk in het bericht weten. „Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.

Lees hier wie vorige week ‘ja’ zei, maar ook nog even wil wachten 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Anouk ging op een knie voor haar overrompelde Dominique: ‘What the f*ck..!’
Sluiten