Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 13 aug 2020 / 20:47 uur

Steve-O plakt zichzelf met ducktape vast aan billboard in LA en gaat viraal

Ken je de MTV-serie Jackass nog? Steve-O, één van de bekendste mannen die in de knotsgekke serie allemaal stunts uithaalde, is weer bezig. Hij heeft zichzelf met ducktape op een billboard in Hollywood vastgemaakt. Dat deed hij ter promotie van een comedy special.

Steve-O plakte zichzelf met ducktape vast op het billboard in Los Angeles en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Zowel de politie als de brandweer kwam ter plaatse om de laatste stunt van de Jackass-man te bekijken. Ditmaal was de gekke stunt niet voor Jackass, maar voor zijn nieuwe comedy special Gnarly.

Hulpdiensten

Ondanks dat hij fans verzekerde dat hij veilig was omdat een team van professionals hem had vastgetaped, belden sommige ongeruste voorbijgangers toch de hulpdiensten. Er werd zelfs een livestream van de dwaze stunt van Steve-O uitgezonden. Zelf lijkt hij er wel om te kunnen lachen.

„Er is 0 procent kans dat ik naar beneden val en het is heel belangrijk voor mij dat er geen kostbare tijd door hulpdiensten aan mij wordt verspild”, zei hij nog op Instagram. „Ik ben gewoon blij hier een beetje te hangen en ik wil echt dat de wereld weet met wat voor project ik zo hard bezig ben geweest. Het heet Gnarly en als je boven de 18 jaar oud bent, ga het vooral checken via steveo.com. Bedankt!”

Uiteindelijk werd Steve-O veilig naar beneden gehaald door de toegesnelde brandweer die dus toch ter plaatse kwam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve-O plakt zichzelf met ducktape vast aan billboard in LA en gaat viraal
Sluiten