Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 27 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Festival Snollebollekes duurt dubbel zo lang: ‘Gezelluuug nondenjuu!’

Fans van Snollebollekes kunnen zich verheugd in de feestknuisten wrijven. Het festival waar hun favoriete feestact acte de présence geeft, duurt dubbel zo lang.

Het eigen Total Loss-festival van feestact Snollebollekes duurt volgend jaar namelijk niet één, maar twee dagen. Dat maakte de populaire Brabantse feestact vandaag bekend. En op z’n Snollebollekes: „Gruwelijk uit oe dak en daarna verrotter dan een wrak, volkomen total loss!”

Gereageerd wordt er op het nieuws, ook op z’n Snollebollekes. „Gezelluuug nondenjuu!”

Volgend jaar festival

Het festival was begin dit jaar binnen een kwartier uitverkocht. Door de coronacrisis moest het festival worden verplaatst naar volgend jaar, maar de belangstelling voor kaarten was onverminderd groot. Daarom heeft Snollebollekes besloten om een extra dag toe te voegen aan het festival, dat 4 en 5 september 2021 plaatsvindt op Aquapark Best. Op beide festivaldagen is plaats voor 40.000 bezoekers.

„Ik ben ontzettend blij dat ik nóg meer fans de kans kan geven om naar mijn eigen festival in m’n achtertuin te komen, want we hebben zóveel gave plannen voor volgend jaar!”, zei frontman Rob Kemps, die zelf in Best woont. De kaartverkoop voor de tweede festivaldag gaat op 26 september van start.

Wie weet is de feestact al wel eerder op een heel andere plek te horen.

Fout is goed

In juni werd het bekendste nummer van Snollebollekes bekroond met een nummer 1-notering in de Foute 1500 van Qmusic. Dankzij de stemmen van luisteraars zijn ze in de lijst vol guilty pleasures terechtgekomen. En dat vond zanger Rob Kemps, voor wie het nooit te gek kan, maar een al te groot compliment. „Veel artiesten willen niet geassocieerd worden met fout, maar ik vind het geweldig”, vertelde hij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Festival Snollebollekes duurt dubbel zo lang: ‘Gezelluuug nondenjuu!’
Sluiten