Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 17 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Klachten thuisconcert OG3NE, maar ‘we geven niet zomaar op!’

OG3NE gaf zondagavond een thuisconcert. Het regende klachten over de verbinding, maar de drie zussen kwamen al snel met een oplossing.

De livestream van het thuisconcert van OG3NE werkte zondag aan het begin van de avond niet vlekkeloos. De drie zussen met de gouden keeltjes gaven vanuit een ‘coronaproof’ gebouwde en gedecoreerde studio een show. Op social media wordt echter veel geklaagd over de livestream.

 

Thuisconcert problemen

„Ik zit er helemaal klaar voor en dan word je eruit gegooid en mis je een deel van het concert”, zegt een fan. Anderen lukt het zelfs helemaal niet om in te loggen op de stream. „Het lijkt zo leuk, een online home isolation concert van OG3NE. Helaas staat de techniek nu niet voor niets, want het werkt niet. Gemiste kans.” Sommigen fans waarschuwen de zussen nog en vragen of ze niet even kunnen wachten met zingen. „Meiden, het inloggen op de site lukt bij velen niet. Niemand komt erin en het begint al.”

Maar OG3NE is nooit voor een gat te vangen, bleek ook nu weer. „Bedankt voor het klaarzitten en voor degenen die het al konden zien; hopelijk hebben jullie genoten!” beginnen ze hun post op Instagram. „Wij ondervinden momenteel een grote storing bij het Amerikaanse streamingplatform waar wij gebruik van maken. We zijn bezig om een ander platform in te richten en zullen om 21 uur opnieuw beginnen. Iedereen met een ticket krijgt de juiste link toegestuurd via Ticketpoint. We geven niet zomaar op! Hopelijk tot straks en veel plezier!”

 

Over het concert

Bijna 10.000 fans hadden een kaartje gekocht. De online luisteraars konden na afloop van het eerste concert ook chatten met Lisa, Amy en Shelley. Het lijkt erop dat de fans die er wel in slaagden om een werkende livestream te krijgen, verder geen hinder ondervonden.

OG3NE boekte de afgelopen weken veel succes met de Home Isolation-video’s op sociale media. Zo ging de uitvoering van Queens Bohemian Rhapsody viral. Ter ere van Songfestival 2020 maakten ze een medley, „brengt een hoop herinneringen naar boven!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Klachten thuisconcert OG3NE, maar ‘we geven niet zomaar op!’
Sluiten