Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 1 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Mocro Maffia krijgt derde seizoen

De populaire serie Mocro Maffia krijgt een derde seizoen bij Videoland. Het tweede seizoen, dat sinds 20 maart te zien is, is de best bekeken release bij Videoland van een gescripte serie tot nu toe. Wanneer het nieuwe deel te zien is, wordt later bekendgemaakt.

Na de bloedstollende seizoensfinale was de vraag naar nieuwe afleveringen groot, zegt creatief producent en hoofdrolspeler Achmed Akkabi: „Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken!"

Drugsvete

De tweede reeks van de misdaadserie ging eerder van start dan gepland, omdat veel mensen thuis zitten door het coronavirus. Mocro Maffia draait om een vete tussen twee drugsbendes en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. De serie, waarvan het eerste deel in 2018 verscheen, is ontwikkeld door Akkabi en Thijs Römer. Onder anderen Nasrdin Dchar, Oussama Ahammoud, Bilal Wahib en Daan Schuurmans zijn erin te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.