Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 15 apr 2020 / 12:05 uur

André Hazes brengt Belgische hit ook in Nederland uit

Belgische kijkers waren maandag diep geroerd door het optreden van André Hazes in het programma Liefde voor muziek. Het liedje Doe het licht maar uit dat hij daar zong, klom in twee dagen tijd naar de eerste plek op iTunes. De zanger brengt het nummer woensdag ook uit in Nederland.

„Door de impact van het liedje bij onze zuiderburen en de vraag van jullie waarom hij in Nederland niet te streamen/downloaden is, hebben we besloten hem ook officieel uit te brengen in Nederland! Vanaf nu dus!", schrijft André op Instagram.

Ontroerd

In Liefde voor muziek, een soort Vlaamse versie van Beste zangers, zong André het liedje van de groep Mama’s Jasje. Zowel de kijkers als de andere artiesten in het programma waren ontroerd door het nummer over een man met een drankprobleem.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
André Hazes brengt Belgische hit ook in Nederland uit
Sluiten