Metro
Metro Entertainment 18 mrt 2020 / 21:29 uur

Seth Rogen recenseert stoned de film Cats

Acteur, schrijver en wietactivist Seth Rogen rookt zelf graag ook af en toe een jointje. Zeker nu hij vanwege het COVID-19 virus zelf ook in quarantaine zit.

De Canadees besloot dat hij zijn weken goed door moest komen en steekt daarom regelmatig een joint op. Net als anders. Dit keer liet hij zijn volgers op Twitter echter ook deelgenoot worden van zijn high. Hij zette de film Cats op en recenseerde deze.

Musical

Cats is een verfilming van de musical, geschreven door Andrew Lloys Webber. In 2019 werd het verhaal verfilmd. Onder andere Dame Judi Dench, Sir Ian McKellen, Idris Elba, Taylor Swift, Jason Derulo en James Cordon vertolken een rol in de film. Ondanks de sterrencast werd de film niet bepaald goed ontvangen. Op IMDB scoort de film momenteel een 2,8 en ook op Rotten Tomatoes zijn de reacties niet mils.

Hoog tijd om een kenner aan het woord te laten dus. Op Twitter deelt Seth Rogen zijn ongezouten mening. Live, terwijl hij de film aan het kijken is.

Het formaat van de katten klopt niet helemaal

De muziek doet het werk…

Dit zijn wel de vragen

Op de acteurs heeft Rogen wel wat aan te merken

Zo zag Londen er blijkbaar uit

Uit respect besloot Rogen overigens geen commentaar te leveren op acteur Idris Elba. Hij werd namelijk recent gediagnosticeerd met het COVID-19 virus.

Reageer op artikel:
Seth Rogen recenseert stoned de film Cats
Sluiten