Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 17 mrt 2020 / 13:32 uur

Mocro Maffia eerder te zien voor de thuiszitters

Het tweede seizoen van Mocro Maffia is vanaf vrijdag al te zien bij Videoland. Dit speciaal voor alle mensen die door het coronavirus noodgedwongen thuiszitten. 

Vanaf vrijdag verschijnt er dagelijks een aflevering van het nieuwe seizoen, dat uit zeven afleveringen bestaat. De oorspronkelijke releasedatum was 2 april. Seizoen 1 van de keiharde serie werd in 2018 uitstekend bekeken.

Veel vraag

De vraag naar het eerder releasen van het tweede seizoen van de Videoland Original was groot: „Nu veel mensen thuiszitten kregen Videoland en de cast van heel veel mensen de vraag of we het nieuwe seizoen eerder konden releasen. Om onze fans in deze gekke tijd tegemoet te komen hebben we er met zijn allen alles aan gedaan om dit mogelijk te maken. Ik ben heel blij dat dat gelukt is”, zegt creatief producent Achmed Akkabi.

Seizoen twee van de fictieve serie Mocro Maffia gaat verder waar seizoen één is gestopt. Na gevlucht te zijn uit de gevangenis is iedereen bezig met de vraag: “Waar is Romano?” De geruchten gaan dat hij ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit. Muis wil keiharde wraak op de moord van zijn broer Elias en de verkrachting van zijn zus Nadira, maar van zijn neef Adil moet hij zich schuilhouden.

Internationale coke-industrie

Waar seizoen één van Mocro Maffia zich in Nederland en België afspeelde, laat het tweede seizoen meer van de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien. Het tweede seizoen van Mocro Maffia is geschreven door Achmed Akkabi, Ashar Medina en Oscar van Woensel. De regie ligt in handen van Mustafa Duygulu en Victor Ponten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mocro Maffia eerder te zien voor de thuiszitters
Sluiten