Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 23 mrt 2020 / 10:33 uur

Dit zijn de eerste beelden van Ex on the Beach

De deelnemers werden vorige week door Metro voorgesteld, nu zijn de eerste beelden van Ex on the Beach: Double Dutch vrijgegeven.

Je hebt deze dagen vast veel andere dingen aan het hoofd, maar fans van het MTV-programma Ex on the Beach zijn er genoeg. Dan is het toch iets om naar uit te kijken tijdens deze veel-thuis-zit-periode: seizoen 6.

Ex-lovers spoelen aan

Vanaf 5 april bevinden acht sexy singles bevinden zich al in een riante villa en krijgen te maken met de Tablet Of Terror. Alessio, Ayla, Dante, Dennis, Julie, Levi, Lynn en Olivia zien vervolgens op een strand in Thailand de ene ex na de andere aanspoelen. En dan gaat het los… Hier zie je de eerste beelden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de eerste beelden van Ex on the Beach
Sluiten