Nina Juffermans
Nina Juffermans Entertainment 23 mrt 2020 / 10:40 uur

Boer Geert Jan shockeert tv-kijkend Nederland

Boer zoekt Vrouw is normaal een programma zonder heftige uitspattingen en gekkigheid, maar daar heeft boer Geert Jan zondagavond eigenhandig verandering in gebracht.

Ruim 3,5 miljoen kijkers zaten zondagavond weer aan de buis gekluisterd om te zien hoe het de datende boeren vergaat. Inmiddels is het programma in de logeerweek beland, wat inhoudt dat elke boer drie potentiële liefdeskandidaten in huis te logeren heeft. Lekker samen een prakkie eten, een beetje televisie kijken, ongemakkelijk voor je uit staren en de koeien melken. Veel romantiek en wilde uitspattingen zal je in de boerderijen niet snel zien.

Konijnenpak

Tot boer Geert Jan zondagavond uit het niets besloot om zijn drie dames, die al in bed lagen, even een nachtzoen te geven. Gekleed in een iets te krap, roze konijnenpak. De Noord-Hollandse paardenfokker is sinds de eerste aflevering al een echte lolbroek, maar dit zag niemand aankomen. Op Twitter konden de kijkers de actie van boer Geert Jan wel waarderen. Al liet een enkeling weten te vrezen voor nachtmerries. De vrouwen van Geert Jan konden ook behoorlijk om het geintje lachen, maar later in de aflevering besloot date Betty toch voortijdig op te stappen. Of het konijnenpak de doorslag gaf, zullen we nooit weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boer Geert Jan shockeert tv-kijkend Nederland
Sluiten