Metro
Metro Entertainment 27 feb 2020 / 21:09 uur

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen. Dat bevestigt de zanger met een foto op Instagram.

Om Monique opnieuw de liefde te verklaren, deelt hij naast een foto ook een songtekst. „Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar meid, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.”

Curaçao

André en Monique waren sinds 2014 een stel. Ze kregen in 2016 samen een zoontje: André. Maar in november 2019 lieten ze weten dat ze uit elkaar gingen.

Kort daarna kreeg André een relatie met Bridget Maasland. Maar deze relatie hield niet lang stand. Na drie maanden ging het mis tijdens een vakantie op Curaçao. Aangezien Monique ook op het eiland aanwezig was, gingen al snel geruchten rond dat hij en Monique weer samen zouden zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen
Sluiten