Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 14 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Cardi B wil de politiek in

Cardi B, bekend als rapper, songwriter en actrice wil de politiek in. Dat liet de popster gister weten in een tweet.

Dat de talentvolle rapper van vele markten thuis is weten velen van ons inmiddels wel. Maar een carrière in de politiek lijkt toch iets te veel van het goede. Volgens Cardi B heeft ze daar slechts een aantal jaar aan opleiding voor nodig om de boel onder de knie te krijgen.

Op twitter zegt ze: „Ik denk dat ik politicus wil worden. Ik hou echt van de regering, zelfs als ik het niet met ze eens ben."

Documentaire

De popster laat weten dat ze geïnteresseerd raakte in de politiek na het kijken van oorlogsdocumentaires. Dat zorgde er tevens voor dat ze president Trump retweette na hoe hij de situatie in Iran afhandelde.

Duidelijke ideeën

Ze vervolgt dat ze er veel voor voelt om terug te gaan naar school. „Als ik me focus kan ik deel uitmaken van het congres. Ik heb zo veel ideeën die duidelijk zo logisch zijn.”

Snel viraal

Het duurde niet lang voor haar tweets viraal gingen. In minder dan 24 uur ontving de rapper meer dan 160.000 likes.

Overigens is het niet de eerste keer dat de rapper zich mengde in een politieke discussie. Het afgelopen jaar liet ze tijdens de shutdown van de Amerikaanse overheid weten het niet eens te zijn met het beleid van president Trump.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.