Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 14 nov 2019 / 08:38 uur

Talkshow Ladies Night zakt onder de 200.000 kijkers

De Net5-talkshow Ladies Night trok woensdag 184.000 kijkers. Daarmee is het programma onder de ‘magische grens’ gezakt die medebedenkster Linda de Mol eerder in DWDD had genoemd. „Onder de 200.000 kijkers heb ik een lichte depressie”, stelde De Mol toen.

Het programma, dat wordt gepresenteerd door Merel Westrik en waarin alleen vrouwen te gast zijn, ging een maand geleden van start met 378.000 kijkers. Het best bekeken programma was, zoals vrijwel elke dag, het NOS Journaal van 20.00 uur, dat bijna 2 miljoen mensen trok. Westrik stapte over van het RTL Nieuws naar Net5 om dit programma te gaan maken.

Andere talkshows

De enige talkshow die een plekje in de top 25 verwierf, was Pauw. Ruim een miljoen kijkers zagen hoe zanger Ernst Daniël Smid vertelde dat hij parkinson heeft. RTL4-talkshow Beau haalde met 475.000 kijkers niet genoeg interesse voor een plek in de lijst.

Andere titels in de top 10 van de lijst van woensdag waren ‘golden oldies’ als Tussen kunst en kitsch, De wereld draait door, EenVandaag en het Sinterklaasjournaal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Talkshow Ladies Night zakt onder de 200.000 kijkers
Sluiten