Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 17 nov 2019 / 20:34 uur

Hadewych Minis neemt het op voor Bridget en Dré

Actrice Hadewych Minis heeft het op Instagram opgenomen voor Bridget Maasland en Dré Hazes. 

Onder een foto waarbij ze haar vuist in de lucht steekt schrijft ze verbaasd te zijn over de verbaasde reacties op de beginnende relatie van de twee. „Het is niet zo raar hoor dat een „oudere" vrouw bemind wordt en wil beminnen. Dat is juist heerlijk en normaal en logisch", schrijft ze verontwaardigd.

View this post on Instagram

. Ik lees met verbazing de verbaasde reacties over André en Bridget. Het is niet zo raar hoor dat een “oudere” vrouw bemind wordt en wil beminnen. Dat is juist heerlijk en normaal en logisch. Lieve vrouwen van alle leeftijden en in alle soorten en maten: bemin! En wordt bemind! En mannen ook! En is deze foto erbij heel overdreven? Ja deze foto is wellicht heel overdreven maar laat me lekker overdrijven, ik doe het in ieder geval vol liefde, voor iedereen 💝

A post shared by Hadewych Minis (@hademini) on

Ze vervolgt haar post met een boodschap voor alle vrouwen. „Lieve vrouwen van alle leeftijden en in alle soorten en maten: bemin! En wordt bemind! En mannen ook!"

Even vraagt ze zich hardop af of deze foto bij de tekst heel overdreven is. „Ja, wellicht", schrijft ze. „Maar laat me lekker overdrijven. Ik doe het in ieder geval vol liefde, voor iedereen."

Niet bedrogen

Vorig weekend maakte de zanger bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg over is. Hij heeft op social media duidelijk aangegeven dat hij Monique niet bedrogen heeft met Bridget Maasland.

„Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller doorgegaan dan de ander", vervolgt Hazes. „Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven, want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond."

Van een echte relatie met Bridget kan nog niet gesproken worden. „We onderzoeken of we het leuk vinden samen."

View this post on Instagram

Dames en heren. Ik wil eenmalig iets zeggen omdat ik merk dat mensen om mij heen, waar ik om geef, berichten krijgen over een zelf geschetste situatie. Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander. Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw. Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt. Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen…. Haat me dan vooral!

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hadewych Minis neemt het op voor Bridget en Dré
Sluiten