Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 10 okt 2019 / 20:09 uur

Platina voor Paul Elstaks Rainbow in the Sky

Met de muziek van Paul Elstak wordt het al snel een feestje. Nu is zijn muziek ook nog eens reden voor een feestje. Elstak heeft een platina plaat ontvangen voor zijn single Rainbow in the Sky.

De klassieker is, sinds de invoering van de digitale downloads, maar liefst 12 miljoen keer gestreamd. De teller staat nog lang niet stil, want het nummer is nog steeds één van de meest gestreamde tracks uit de jaren negentig, maakte zijn woordvoerder donderdag bekend.

Gouden plaat

In oktober 1995 ontving Paul Elstak een gouden plaat vanwege de verkoop van CD-singles en platen. De uitreiking van de platina plaat valt samen met de aankondiging dat Paul Elstak een samenwerking aangaat met Klubbheads en Desree, resulterend in een nieuwe track.

Elstak is zaterdag 14 december het middelpunt van zijn eigen jubileumshow: 25 Years Rainbow in the Sky. In het avondvullende stadionconcert in Gelredome in Arnhem ontvangt hij onder meer 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, Mental Theo, Jebroer, The Partysquad, Klubbheads en The Darkraver.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Platina voor Paul Elstaks Rainbow in the Sky
Sluiten