Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 19 sep 2019 / 08:02 uur

Talkshow Beau blijft buiten kijkcijfer-top 25

Het is Beau van Erven Dorens deze week nog niet gelukt om met zijn talkshow een plek te bemachtigen in de kijkcijfer-top 25.

Uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek blijkt dat er woensdagavond 408.000 mensen afstemden op het RTL4-programma, niet genoeg om bij de 25 best bekeken programma’s te horen.

Gevecht

Begin deze maand trapte van Erven Dorens zijn talkshow af met 650.000 kijkers. Een week na het verschijnen van het tv-programma was dit aantal bijna gehalveerd. In de Coen & Sander Show zei de RTL-coryfee hierover dat het altijd een gevecht is. „We willen de kijkcijfers links laten liggen. Maar je ontkomt er niet aan elke ochtend toch die klotige cijfers te bekijken. De ene keer valt het mee, de andere keer valt het tegen."

Het best bekeken programma van de woensdagavond was het NOS Journaal van 20.00 uur, daar keken 2,1 miljoen mensen naar. De Wereld Draait Door kon rekenen op een tweede plek met 1,3 miljoen kijkers en een derde plaats in de lijst was voor het NOS Journaal van 18.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Talkshow Beau blijft buiten kijkcijfer-top 25
Sluiten