Metro
Metro Entertainment 17 jun 2019 / 16:24 uur

Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

Hunger Game-fans opgelet! Nog heel even wachten, maar er komt een nieuw boek mét verfilming. Schrijfster Suzanne Collins brengt in mei 2020 een prequel uit, die naar verwachting vrij snel daarna verfilmd gaat worden, dat meldt The Hollywood Reporter.

Het nieuwe boek

Het nieuwe boek speelt zich een halve eeuw vóór het eerste boek in de reeks af, ten tijde van de Tiende Hunger Games. De filmserie beslaat tot nu toe vier delen, die wereldwijd bijna drie miljard dollar in het laatje wisten te brengen.

De eerste van vier Hunger Games-films, met Jennifer Lawrence in de hoofdrol, verscheen in 2012 en leverde wereldwijd zo’n 3 miljard dollar (bijna 2,7 miljard euro) op. Ook Liam Hemsworth, Woody Harrelson en Elizabeth Banks waren te zien in de filmreeks.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht
Sluiten