Metro
Metro Entertainment 17 jun 2019 / 19:44 uur

Thorne (21) deelt naakfoto’s om hackers voor te zijn

De 21-jarige Amerikaanse Disneyster Bella Thorne laat zich niet zomaar chanteren. Waarom? Ze heeft haar eigen naaktfoto’s op Twitter geplaatst, nadat ze werd afgeperst door hackers die de beelden in handen kregen.

Chanteren

Op Twitter schrijft ze: „Fuck you en de macht die je over me denkt te hebben. Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek”. Ze schrijft bij haar post: „Gisteren is mijn account gehackt en de voorbije 24 uur werd ik afgeperst met mijn eigen naaktfoto’s. Ik voel me bekeken. Iemand heeft iets van me afgepakt dat ik enkel wilde tonen aan één speciaal persoon”.

Ze gaat verder: „Ik zal deze nacht goed slapen wetende dat ik de macht terug heb gewonnen. Je zal nooit meer controle hebben over mijn lichaam. Hier zijn de foto’s waarmee hij me bedreigde, met andere woorden hier zijn mijn borsten”. Thorne voegde ook screenshots toe van de gesprekken die ze voerde met de hackers.

Jennifer Lawrence

Thorne is jammer genoeg niet het enige slachtoffer dat al eens geconfronteerd werd met dergelijke bedreigingen. Onder meer Paris Hilton, Amber Heard en Jennifer Lawrence staan in het lijstje van actrices van wie de naaktfoto’s onvrijwillig verspreid werden. Vooral Lawrence had het moeilijk toen haar kiekjes in 2014 online werden gezwierd. Het waren de naaktscènes in haar film ‘Red Sparrow’ die ervoor zorgden dat ze het voorval een plaats kon geven.

Lawrence: „Deze keer was het mijn eigen keuze om uit de kleren te gaan. Zo nam ik iets terug dat van me gestolen werd en het voelde normaal. Het hielp me genezen”, tekende ze op in een interview met het tijdschrift Vanity Fair.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Thorne (21) deelt naakfoto’s om hackers voor te zijn
Sluiten