Anne Kersten
Anne Kersten Entertainment 25 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Rammstein speelt De Kuip (en omstreken) plat

Dat Rammstein dinsdagavond in De Kuip staat is voor heel Rotterdam duidelijk. Sterker nog. Zelfs in Capelle aan den IJssel kunnen ze meegenieten van de Duitsers.

https://twitter.com/Envy_Fisher/status/1143600793582522368

In het stadion is het bloedheet, maar dat maakt voor de fans niet uit. Een avondje bufferen in de hitte hebben ze graag over om hun helden live te kunnen zien. Op hun beurt maken de heren er dan ook een behoorlijke show van. Zo komt er bij Puppe een gigantische kinderwagen op het podium en wordt er op gegeven moment een reusachtige kookpot tevoorschijn getoverd. „Het is echt bizar”, vertelt een fan. „Ze beschoten elkaar net met vuurspuwers!”

/ Jelmer Visser

Het is voor Rammstein de eerste tournee langs stadions en daarmee een van de grootste concerten die ze ooit hebben gespeeld. Maandag kondigden ze ook gelijk aan volgend jaar weer naar Nederland te komen, dan speelt de band een show in Nijmegen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rammstein speelt De Kuip (en omstreken) plat
Sluiten