Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 8 mei 2019 / 14:39 uur

Moeder Judy reageert op Friends-break Ross en Rachel

Het is een van de beroemdste break-ups uit de tv-historie: het einde van de relatie tussen Ross en Rachel in de serie Friends. Het leverde een van de bekendste zinnen uit de sitcomhistorie op ‘We were on a break’ en het was een rode draad gedurende de rest van de nog altijd immens populaire serie.

Waar waren de ouders?

Waar de conflicten tussen de Ross, Rachel en de andere vrienden na die break regelmatig zagen, ontbraken de reacties van de ouders. Vooral de ouders van Ross hadden in de serie een aanzienlijke rol, maar lieten zich nooit uit over de situatie.

Moeder Judy (gespeeld door Christina Pickles) besloot voor een item van E, dat geschoten werd ter ere van de vijftiende verjaardag van de slotaflevering van Friends, daar verandering in te brengen en haar mening te spuien over haar zoons liefdesleven.

Rachel is de aanstichter

„Rachel is de aanstichter, omdat zij begon over het nemen van een pauze", legt de actrice uit. Laten we eerlijk zijn, „Ross zou niet dat meisje uit de bar hebben meegenomen als Rachel niet met haar superknappe collega Mark had afgesproken." Nu hebben we mama’s mening en kunnen we het eindelijk achter ons laten. „En Ross, ik zal er altijd voor jou zijn."

Daarna volgt er nog een korte sneer naar haar dochter Monica en heeft ze het over „de enige keer dat hij iets een beetje verkeerd heeft gedaan. Dat was toen hij Emily Rachel noemde."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder Judy reageert op Friends-break Ross en Rachel
Sluiten