Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 19 mei 2019 / 18:46 uur

Mental Theo maakt hardstyle mix van Duncans Arcade

We begrijpen dat je wellicht een klein beetje moe wordt van al het nieuws rondom Duncan Laurence, maar we gooien er toch nog eentje in. Als een nummer ‘hot’ is, dan staat dat natuurlijk bijna garant voor een vette remix van de track. En voor Duncan komt die mix wellicht uit onverwachtse hoek.

Voor de songfestivalwinnaar blijkt namelijk dat niemand minder dan Mental Theo zich aan ‘zijn’ Arcade gewaagd heeft. Niet het rustige melodietje dat we normaal kennen, maar een keiharde hardstyle-mix van het nummer gaat zondag het internet over. Of het net zo’n monsterhit gaat worden als het origineel? Wij betwijfelen het. Maar origineel is deze versie in ieder geval wel. Wellicht dat we hem dit festivalseizoen nog wel een aantal keer terug gaan horen?!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mental Theo maakt hardstyle mix van Duncans Arcade
Sluiten