Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 4 apr 2019 / 11:19 uur

Er komt nieuwe muziek en een docu van Beyoncé

Alles wat Beyoncé – ook wel ‘Queen B’ genoemd – aanraakt, verandert in goud. Het is dan ook geen verrassing dat nieuws over nieuwe muziek van de zangeres door het dak gaat. Er schijnt namelijk een nieuw soloalbum aan te komen. En dat niet alleen: ook een documentaire op Netflix staat ons te wachten!

Dat maakt de Amerikaanse website US Weekly bekend. De laatste plaat die Beyoncé solo opnam, Lemonade, stamt alweer uit 2016. Het schijnt dat de zangeres op dit moment bezig is in de studio voor de opnames van een deluxe album: een nummer met oude nummers, maar ook enkele nieuwe tracks.

Netflix-documentaire

Daarnaast werkt de zangeres op dit moment aan een documentaire die op Netflix gaat verschijnen. Volgens een bron zou die documentaire vooral draaien om haar spectaculaire optreden tijdens Coachella 2018. Dat was een volwaardig concert van 26 nummers, inclusief bezoek van manlief Jay-Z, zusje Solange en natuurlijk Michelle Williams en Kelly Rowland waar zij in haar jongere jaren het megapopulaire Destiny’s Child mee vormde.

Wanneer het album en de documentaire uitkomen is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er komt nieuwe muziek en een docu van Beyoncé
Sluiten