Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 9 apr 2019 / 14:44 uur

Dua Lipa onthult eigen beeld in Madame Tussauds

Niemand minder dan zangers Dua Lipa onthulde maandag haar eigen wassenbeeld in Madame Tussauds Amsterdam. Een grote groep Nederlandse fans mocht aanwezig zijn bij de onthulling. Het is niet het eerste wassenbeeld van de zangeres. Eerder al was Madame Tussauds in Londen aan de beurt.

Dua Lipa in Madame Tussauds Amsterdam. Beeld: Spice PR

Het gaat niet om zomaar een wassenbeeld van de zangeres. De Dua Lipa is interactive en zal nu ook in Amsterdam voor iedereen te bewonderen zijn in de vernieuwde A-List ruimte van het museum. Deze ruimte kenmerkt zich door kleurrijke neonvlakken met meerdere dynamische en interactieve sets. Naast Dua Lipa zijn er ook beelden te zien van Lady Gaga, Michiel Huisman en Zayn Malik.

Zingen met Adele

Zodra je de A-List ruimte binnenstapt veranderen de achtergrond, vloer en muren rondom de set van kleur. Ook springen diverse spotlights aan wanneer de bezoeker een stap op de set zet. Hierdoor wordt de set instagrammable voor bezoekers.

Madame Tussauds is door de jaren heen steeds interactiever geworden. Zo kun je tegenwoordig ook de sterren van de hemel zingen met zangeres Adele of je eigen hoofd laten tatoeëren op de borst van Zayn Malik.

Reageer op artikel:
Dua Lipa onthult eigen beeld in Madame Tussauds
Sluiten