Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 30 mrt 2019 / 11:23 uur

Is dit bewijs dat Heikki en Milou niet overleven?

Voor mensen die niet houden van spoilers als het om Temptation Island gaat: lees vooral niet verder.

Voor mensen die dat niets interesseert: het lijkt er toch echt op dat Heikki en Milou als koppel Temptation Island niet zullen overleven.

‘Geen uitleg’

In het programma Goedele On Top is Heikki te gast. Hij deed mee met zijn lief Milou, maar op de bank bij Goedele Liekens lijkt er weinig liefde over te zijn. Heikki zit er de hele uitzending beteuterd bij en kijkt op sommige beelden duidelijk met weinig plezier terug.

Als Goedele hem bijvoorbeeld beelden laat zien dat Jietse op de kamer van Milou is, spreekt de blik van Heikki boekdelen. Dat meldt Goedele ook, waarop Heikki boos mompelt ‘dat hij daar nog altijd geen uitleg voor heeft’.

„Bij haar zat er elke avond wel iemand op haar kamer. Dus dat vond ik niet zo leuk. En die gesprekjes met die kerel, waar dat over ging… Zulke gesprekken zou ik eens met Ayleen moeten hebben!"

Niet op slot

Volgens Heikki konden de deuren van hun kamers niet op slot, maar jaagde hij iedere keer de verleidsters weg als ze naar zijn kamer wilden gaan. De gesprekken van Milou op haar kamer met verleiders schoten dan ook helemaal in het verkeerde keelgat. Heikki geeft daarna toe dat hij de reden achter de gesprekken met Jietse wel weet: „Voor mij was dat heel duidelijk: dat ze hem leuk vond. Zij zegt van niet, dat het puur over seks in het algemeen ging, maarja…"

Als Liekens hem vraagt of Heikki denkt dat Jietse oprecht was over zijn gevoelens, geeft hij aan dat hij „Ergens wel denkt dat hij het zag zitten met haar."

Ayleen

Over zijn band met Ayleen is Heikki in het programma ook een stuk minder enthousiast dan in Thailand. Zo geeft hij aan dat hij in het dagelijks leven nooit op Ayleen zou vallen en dat hij afknapte op haar accent en gepraat over seks. „Ze had gedacht dat ik een oppervlakkige ‘bimbo’ was. Verkeerd gedacht. Als ik single zou zijn en een meisje constant zo tegen mij praat… Sorry, maar dan neem ik je niet serieus en ga ik met je spelen."

Hij heeft dan ook een wijze raad voor meisjes die zeuren dat alle mannen players zijn: „Praat misschien wat minder als een slet, dan word je misschien minder als een slet behandeld."

Geen spijt

Heikki geeft in het interview aan geen spijt te hebben van zijn deelname aan het programma, maar heeft het duidelijk zwaar gehad tijdens de opnames. „Ik heb van mezelf geleerd hoe graag ik iemand kan zien. Ik heb geleerd dat liefde heel heftig kan zijn en wat dat kan doen met een mens. Ik heb drie dagen niet kunnen slapen en vier dagen niets kunnen eten. Ik ben geschrokken hoe heftig dat kan zijn."

Als Liekens het programma afsluit met de woorden: „Misschien zien we je op het einde van dit seizoen weer samen met Milou", antwoordt Heikki met tranen in zijn ogen: „Misschien ja. Misschien ook niet."

De aflevering van Goedele On Top kun je onder andere terugkijken op Videoland. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit bewijs dat Heikki en Milou niet overleven?
Sluiten