Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 6 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Yes! Er is een spin-off van Pretty Little Liars

Kon jij geen genoeg krijgen van Pretty Little Liars? We moeten eerlijk toegeven dat ook voor ons de rek er wel een beetje uit was op het einde, maar we hebben goed nieuws voor fans van de serie: er komt een spin-off. En Mona en Alison doen ook daarin weer mee!

In de serie The Perfectionists begint het verhaal met een mysterieuze moord, waarna natuurlijk de vraag is wie die moord heeft gepleegd. De serie wordt omschreven met de woorden: ,,In Beacon Heights, dat lijkt op een perfect dorpje, worstelen drie schoolvriendinnen met de stress van het uitsloven. In de nasleep van een moord in het dorp verschuilen de perfectionisten zich achter een geheim, leugen en alibi!”

Mona wordt ook deze keer weer gespeeld door Janel Parrish en ook Sasha Pieterse kruipt weer in de rol van Alison DiLaurentis. Ook de bekende teen serie-moeder Kelly Rutherford (die Lily van der Woodsen speelde in Gossip Girl) speelt een rol in de serie als Claire Hotchkiss.

De trailer van de gloednieuwe serie staat eindelijk online. Op 20 maart gaat de nieuwe serie in Amerika in première. Wanneer we The Perfectionists in Nederland kunnen bekijken is nog niet bekend.

https://www.youtube.com/watch?v=FdP8tZ09Xfw

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.