Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 18 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

‘Onze’ Breunion Boys aangepakt in Last Week Tonight

De Breunion Boys hebben het nu echt gemaakt. De Nederlandse boyband, opgericht in een poging om de Brexit te stoppen, verscheen namelijk in het beroemde Emmy-award winnende programma Last Week Tonight.

Uiteraard traden ze daar niet om, maar werden ze door host John Oliver aangehaald en – zoals dat hoort – aangepakt. Vooral dat een van de heren in de videoclip op een gegeven moment zijn ‘wasbordje’ laat zien om de Britten over te halen „Look at what you leave behind”, is reden voor een stevige sneer.

De buikspieren van de de koningin

„Denk je nu echt dat Britten onder de indruk zijn van je buikspieren?", zo begint Oliver. „We zijn Brits. Als er een ding is waar we om bekend staan, is het dat we geweldige buikspieren hebben. Mijne zijn sowieso geweldig en die van de koningin zijn waanzinnig. Dus ga lekker terug naar de sportschool!"

Het bewuste fragment begint om 15.00.

Voor de Amerikaanse show – die dus wel gepresenteerd wordt door een Brit – is het niet de eerste keer dat ze het onderwerp Brexit behandelen. Dit was al de derde keer dat de afscheiding van Groot-Brittannië van de Europese Unie het hoofditem was van de show.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.