Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 3 feb 2019 / 14:43 uur

DJ Wef: Kijk, dat is die baby momma van Ronnie Flex

Tot nu toe hebben zowel Ronnie Flex als DJ Wef, de moeder van hun dochtertje, weinig gezegd over de relatie tussen de twee. Tot zaterdag, want Wef (echte naam Wafae Kefi) heeft in het YouTube-programma Club Hub een boekje open gedaan over hun relatie, dochtertje en hoe ze om gaat met alle commotie.

In het interview op YouTube vertelt Wafae dat Ronnie de naam van hun dochtertje Nori Dua heeft bedacht. Ze praat samen met presentatrice Emma Wortelboer over het feit dat ze hun dochtertje nog niet helemaal op social media willen laten zien. „Dingen zijn nog iets te negatief en het doet hem gewoon nog veel te veel en mij ook", legt ze uit.

‘Kijk haar lopen’

Even later vertelt ze dat ze ook meer herkend wordt sinds bekend is dat zij samen met Ronnie Flex een dochtertje heeft. Ze vindt het een positieve ontwikkeling, „Als ze het aardig bedoelen dan vind ik het goed, maar soms kijken mensen me raar aan van: ‘Dat is die baby momma van Ronell. Kijk haar lopen dan." Volgens de dj hebben veel mensen een vooroordeel over haar.

In het programma vertelt ze ook dat ze het heel erg vindt dat mensen denken dat Nori is verwekt tijdens een one night stand na het uitgaan. „Dat is helemaal niet zo. Ik ken hem al bijna tien jaar. Ik vind het vervelend dat ze dat beeld van mij hebben."

De twee hebben volgens Wef nooit officieel een relatie gehad. „Als ik heel eerlijk ben kun je het geen relatie noemen. Daar ben ik heel eerlijk in. We waren wel serieus met elkaar, met om het daadwerkelijk een relatie te noemen, nee."

‘Probeer dat maar te verbergen’

De zwangerschap was dan ook niet gepland, maar volgens Wef hebben de twee vanaf het begin besloten er het beste van te maken. „Hij is er heel mijn zwangerschap geweest dus ik heb er niks op aan te merken. We wilden het eigenlijk helemaal niet naar buiten brengen, maar op een gegeven moment zien mensen je samen en maken ze foto’s. En ik werd ook steeds boller, dus probeer dat maar te verbergen."

https://www.instagram.com/p/BsvfQO8Da-z/

Van alle commotie is ze erg geschrokken. „In het begin heeft iedereen zoiets van hè, jullie zijn niet samen. Dan krijg je nare reacties als ‘draagmoeder’ enzo. Ik vond het jammer dat mensen niet blij voor ons waren en dat had hij ook heel erg."

Als Wortelboer uiteindelijk vraagt of de twee ooit nog bij elkaar zouden kunnen komen, slaakt Wafae een diepe zucht. „Weet ik niet", antwoordt ze. „Ik kan niet in de toekomst kijken. Het blijft de vader van mijn kind en we hebben een hele hechte band, dus ik weet het echt niet."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
DJ Wef: Kijk, dat is die baby momma van Ronnie Flex
Sluiten