Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 8 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit seizoen De Luizenmoeder direct ook de laatste

Er komt geen derde seizoen van de luizenmoeder; dat maakt Diederik Ebbinge bekend in Volkskrant Magazine. Het seizoen dat vanaf zondag op televisie komt is dus het allerlaatste seizoen.

Ebbinge, die je beter kent als de directeur in het programma, wil het programma niet uitmelken en wil er daarom na dit seizoen mee stoppen. „Van legendarische series als Fawlty Towers en The Office zijn ook maar twee seizoenen gemaakt. Ik denk dat onze tweede geweldig gaat worden, maar ik ben er nu ook wel klaar mee”, geeft hij aan in het interview.

Vorig jaar

Voor wie het vorig jaar echt heeft gemist: De Luizenmoeder is een comedyserie van AVROTROS. De serie speelt zich af op een basisschool en is een satire op het wel, vaak het wee en vooral het gedrag van schoolpersoneel en de ouders op het plein. Hoofdrollen zijn er onder meer voor Diederik Ebbinge, Ilse Warringa, Henry van Loon, Bianca Krijgsman en Jennifer Hoffman. Zondag start het tweede seizoen om 20.25 uur op NPO 3. Een uitgebreid artikel over het programma kun je hier lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.