Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 25 jan 2019 / 17:46 uur

YES! Anne Hathaway bevestigt The Princess Diaries 3

Nineties baby’s opgelet! Anne Hathaway heeft heel leuk nieuws gedeeld: er komt een derde film van The Princess Diaries!

Het heeft een eeuwigheid geduurd sinds de laatste film (15 jaar) en sinds die tijd hebben de fans van Amelia Mignonette Grimaldi Thermopolis Renaldo en Mr. Robutusen vol smart zitten wachten op een vervolg. Want dat die er nog moest komen, was voor veel mensen meer dan duidelijk.

Bevestigd

En ook Anne Hathaway vindt gelukkig dat een vervolg absoluut nog moet komen. In een gesprek bij Watch What Happens Live heeft Hathaway bevestigd dat er een derde deel van de film gaat komen.

,,Er is een script voor de derde film", vertelt ze in de show. Daarnaast verklapt Hathaway ook dat haar favoriete karakter (en dat van velen met haar) Queen Clarisse Renaldi, gespeeld door Julie Andrews, ook terugkeert in de film. En dat hadden we wel verwacht, want Andrews zei eerder in een interview al dat ze meer dan bereid was om terug te keren als Renaldi.

Nerveus

Ook al hebben Hathaway en de rest van de crew heel veel zin om hun koninklijke karakters weer te laten terugkeren op het witte doek, nerveus zijn ze ook: ,,Het is gewoon dat we het niet anders dan perfect willen, omdat we net zoveel van de film houden als jullie. Het is net zo belangrijk voor ons als voor jullie en we willen eigenlijk niets verklappen tot het klaar is, maar we zijn er mee bezig."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
YES! Anne Hathaway bevestigt The Princess Diaries 3
Sluiten