Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 8 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Huwelijkscrisis Wendy van Dijk en Erland Galjaard

Het gaat niet zo goed tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Dat is bevestigd door het koppel aan De Telegraaf. 

Het is volgens de geruchten zelfs zo erg dat Erland Galjaard hun woning in Nigtevecht heeft verlaten en in hun huis in Amsterdam verblijft. Dat wordt door het koppel echter deels ontkracht. Van Dijk en Galjaard zijn vier jaar getrouwd. Het koppel gaat (nog) niet uit elkaar, maar geeft aan te hopen samen tot een oplossing te komen. In een gezamenlijke verklaring aan de krant geven ze aan dat ze op rust en privacy hopen.

,,Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen."

Een oplossing

,,Hoewel we verder niet op geruchten zullen ingaan, kunnen we wel laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt. We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons – maar vooral onze kinderen – in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.