Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 29 jan 2019 / 00:20 uur

De Instagram van deelnemers Temptation Island 2019

Als cadeautje voor Valentijnsdag heeft RTL 5 dit jaar het gloednieuwe seizoen van Temptation Island op het programma staan. Het is daarom tijd om kennis te maken met de deelnemers en hun Instagram-accounts!

Verleidsters

Er is één ding wat we nu zeker weten en dat is welke verleidsters er meedoen aan Temptation Island. Die werden maandag bekendgemaakt door RTL. Maak je klaar voor een dosis bikinifoto’s, lipfillers en tatoeages waar je bang van wordt, maar wat dat betreft is er eigenlijk niets anders dan andere jaren Temptation Island.

Armanda. / RTL Temptation Island

Instagram: Armanda 
Deze prachtmeid is 22 jaar en komt uit Zwolle. Op haar Instagram is te zien dat ze af en toe switcht van lange blonde lokken naar krullen en dat ze geregeld een festivalletje pakt, zelfs samen met haar vader.

Ayleen. / RTL Temptation Island

Instagram: Ayleen

Ayleen is pas 19 jaar oud, maar werkt al als danseres en model. Ze komt uit Oldenzaal en staat regelmatig in de meest sexy pakjes op de podia van clubs in het land.

Demi. / RTL Temptation Island

Instagram: Demi

Demi van den Hoof is 23 jaar en komt uit Tilburg. Ze werkt op dit moment als bartender bij Club Fix in Tilburg, dus wellicht kun je haar daar in de weekenden nog bewonderen.

Emma. / RTL Temptation Island

Instagram: Emma

De 21-jarige Emma de Busscher komt uit het Belgische Brugge en wie op haar Instagram kijkt komt één ding te weten: ze houdt van bikinifoto’s.

Kimberly. / RTL Temptation Island

Instagram: Kimberly

Kimberly Herman is 21 jaar oud, komt uit het Belgische Duffel en ziet er misschien heel onschuldig uit, maar niets is minder waar. Ze heeft een paar pittige tatoeages en is ook niet vies van een bikinifoto op zijn tijd.

Lizzy. / RTL Temptation Island

Instagram: Lizzy

Lizzy Causyn is 21 jaar oud, geboren in België en op dit moment werkzaam in het Franse Saint Tropez. De roodharige krullenbol heeft haar Instagram-account vol sexy foto’s staan en geeft in haar Instastories van maandag aan dat ze nu al haatcomments binnenkrijgt, die ze zonder een spier te verrekken en met een hamburger in haar mond rustig doorleest. Zo doe je dat!

Naomi. / RTL Temptation Island

Instagram: Naomi

De Nijmeegse Naomi (19) kan supergoed dansen en is daar dan ook volop mee bezig. We kunnen dan ook niet wachten tot we haar danskunsten in het programma kunnen bewonderen.

Tisha. / RTL Temptation Island

Instagram: Tisha

De bekendste verleidster van Temptation Island dit jaar is vooralsnog Tisha Cyrus, die in 2014 aan de Belgische voorronde van het Eurovisiesongfestival meedeed. Ze kan zingen, dansen en blijkbaar dus ook een behoorlijk potje verleiden.

Verleiders?

De verleiders en koppels die dit jaar meedoen aan Temptation Island zijn nog niet bekendgemaakt, maar een flink potje neuzen op de Instagram-accounts van de verleidsters zorgt voor de nodige vermoedens. Dit is allemaal onder voorbehoud, maar een beetje speculeren hoort toch eigenlijk gewoon bij Temptation Island…

KIJK UIT: SPOILER ALERT. 

We hebben een vermoeden dat de 26-jarige bodybuilder Timone uit Almere dit seizoen ook te zien gaat zijn in het programma. Hij wordt gevolgd door alle verleidsters van het programma die bekend zijn gemaakt en heeft absoluut het lichaam om als verleider in het programma aan de slag te kunnen.

Ook de Belgische Gaetan Likile is bevriend met alle verleidsters van het programma en zou dus heel goed een verleider kunnen zijn. Hij is helemaal into fashion en heeft een mysterieus tintje (of een serieus probleem aan zijn ogen), want op zo’n beetje alle 139 foto’s op zijn Instagram-account draagt hij een zonnebril.

De Amsterdamse mooiboy Jaimy Dorenbosch is nog zo’n man waarvan we bijna zeker weten dat hij in het team van verleiders van Temptation Island van dit jaar zit. Anders zou het wel heel toevallig zijn dat hij zo’n beetje alle verleidsters van het eiland volgt op Insta.

Oef, wie houdt van een smooth modelletje kan tijdens Temptation Island 2019 waarschijnlijk wegkwijlen bij Denzel Tyrone. Ook hij is dik bevriend met de mensen uit Temptation Island die we eerder noemden en hoort dus waarschijnlijk thuis in het rijtje verleiders.

https://www.instagram.com/p/BdQYURGAR3u/

De Belgische Jietse Strubbe wordt al in diverse (Belgische) media genoemd als verleider van Temptation Island 2019 en ook hij is maatjes met zo’n beetje alle deelnemers die al bekend zijn gemaakt.

Ook Jonah uit Utrecht wordt door diverse media genoemd als deelnemer. Hij heeft het overigens wat rustiger aangedaan met het volgen van zijn vrouwelijke collega’s op het eiland: hij volgt alleen Demi en Kimberly.

En ten slotte denken we ook te weten wie de achtste verleider is, namelijk Ricardo Visscher. 

Extra verleidsters

Het lijkt erop dat er ook dit jaar weer twee extra verleidsters gaan worden ingezet op het eiland, want de Belgische Kiani Plattenbos uit Blankenberge en de Nederlandse Hung duiken ook telkens op in de Instagrams van de Temptation-kandidaten. Grappig genoeg blijkt laatstgenoemde weer een kennis te zijn met Lisa uit Temptation Island 2017, die samen met haar toenmalige vriend Merijn meedeed aan het programma.

En de koppels?

Tsja, ook over de koppels wordt natuurlijk het nodige gespeculeerd. De vier koppels zouden al exposed zijn door het Instagram-account teamtempa.

https://www.instagram.com/p/BtG9UuehzJ8/

Zo zou Demi Rutting meedoen samen met haar vriend (of inmiddels ex?) Sidney Bout. De twee zijn beiden bevriend op Insta met een aantal Temptation Island-kandidaten die wij vermoeden, dus dat zou heel goed kunnen.

Het tweede koppel: Roger Bonsu en ‘zijn’ Laura, waarvan we geen Instagram kunnen vinden.

Heikki Geens en Milou van Aegtmael zijn bijna zeker een van de Belgische koppeltjes die dit jaar hun relatie op de proef stellen in het programma.

En van het laatste koppeltje, Rodanya Kelsey uit Almere en Morgan Cyriel uit Arnhem zijn beiden ook met behoorlijk wat verleiders en verleidsters bevriend, dus dat is waarschijnlijk ook een zekerheidje.

Temptation Island 2019 is vanaf 14 februari te zien op RTL 5. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Instagram van deelnemers Temptation Island 2019
Sluiten