Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 25 jan 2019 / 16:02 uur

Commentaar op Bibi Breijman vanwege babyfoto

Bibi Breijman, Vlogger en vriendin van Waylon, is zielsgelukkig met haar dochtertje Teddy. Het liefst wil ze het meisje de hele dag bij zich dragen. Dat doet ze dan ook, door Teddy in een draagdoek te dragen.  Maar een foto van het meisje in de draagdoek kan op veel commentaar rekenen van haar volgers.

Ongeruste moeders

Zo menen sommige dat de manier waarop Breijman haar dochtertje draagt niet goed is. Volgens velen kan het meisje op deze manier niet goed ademhalen. Een aantal fans neemt het voor de moeder op, maar ook die reacties worden beantwoord door ongeruste moeders.

,,Kindjes kunnen stikken op deze manier en het is alleen goed bedoeld", antwoordt iemand op Instagram. ,,Dragen kan heel fijn zijn. Als jij ziet dat een kind met zijn hoofd onder een deken in bed gestopt wordt zal je toch ook zeggen: goh, is dat nou handig?"

View this post on Instagram

Mag ik je voor altijd zo bij me dragen dan? ❤️ #soinlovewithyou#teddybear

A post shared by Blabla Breijman (@bibibreijman) on

Een geïrriteerde volger verdedigt de vlogster uitgebreid. ,,Ja hoor, daar is de draagdoekpolitie weer. Jemig dames, dit voelt wel een beetje als een dejá vu hoor. Zeuren jullie ook zo bij vrouwen in andere landen die nog nooit een consult hebben gehad?"

Breijman zelf heeft nog niet op de commotie rondom de foto gereageerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Commentaar op Bibi Breijman vanwege babyfoto
Sluiten