Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 19 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Woede over niet-blauwe Geest in live-action Aladdin

Het is volgend jaar het jaar van de live-action films van Disney. Niet alleen The Lion King en Dumbo komen in de bioscoop, ook Aladdin (met onze eigen Marwan Kenzari) staat op de planning. Alleen is er wat ophef over de film ontstaan.

Will Smith vertolkt ook een glansrol in de film als ‘Genie’, oftwel ‘Geest’. Entertainment Weekly maakte een eerste officiële foto van de film bekend, waar Smith ook op staat. Maar die foto bezorgt veel fans van de film kippenvel.

‘Geest’, Will Smith dus, is namelijk gewoon herkenbaar als mens op de foto en niet blauw zoals in de originele tekenfilm.

Geruststelling

Maar Will Smith zou Will Smith niet zijn als hij zijn fans niet heel snel gerust zou stellen. „Ik word nog blauw. Dit is hoe Geest er in menselijke gedaante uit ziet. Voor mijn rol worden voornamelijk computeranimaties gebruikt", schreef hij terug aan een boze volger.

De foto’s zijn het eerste wat we van de film zien sinds een korte teaser van de film. Wij kunnen niet wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.