Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 19 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Ronnie Flex vader geworden van dochtertje

Ronnie Flex (26) is vader geworden. Het dochtertje van de rapper en de 24-jarige Wafae Kefi, ook wel bekend als dj Wef, heet voluit Nori Dua Plasschaert. Wanneer het meisje is geboren is onbekend.

Eindelijk hier

De rapper deelde pas eind november het nieuws dat hij vader zou worden. Hoewel hij toen nog zweeg over de moeder van het kindje, werd wel duidelijk dat Ronnie zelf heel gelukkig werd van het idee om vader te worden. „Toegewijd. Alles wat ik bereikt heb, kan ik nu delen met iemand. Dat ik het niet meer alleen voor mezelf hoef te doen maar voor een ander.” Het zou de rapper de motivatie geven om nog harder te werken.

Woensdag bedankte hij op zijn Instagram onder meer de moeder van het kindje met wie hij niet meer samen is. „De grootste liefde van alles, eindelijk ben je hier”, aldus Ronnie over zijn dochtertje. Zijn huidige vriendin, Famke Louise, heeft nog niet gereageerd op het nieuws dat haar kersverse vriend vader is geworden van een kind dat hij bij iemand anders verwekte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ronnie Flex vader geworden van dochtertje
Sluiten