Metro
Metro Entertainment 4 dec 2018 / 15:04 uur

Kijkers verbijsterd over Tygo in de GHB

Verbijstering alom over het nieuwe tv-programma van Tygo Gernandt. De acteur en presentator duikt voor zijn nieuwe programma in de wereld van de harddrug GHB. Niet alleen hijzelf, maar ook de kijkers zijn vaak met stomheid geslagen.

Zo was het ook maandagavond weer raak. Gernandt maakt kennis met de 28-jarige Junita. Het blijkt dat Junita al jarenlang ernstig verslaafd is aan drugs. Een bijkomend gevolg van haar GHB- en speedgebruik is dat ze nauwelijks nog de straat op durft en dat ze last heeft van zware paranoia.

Alleen naar de winkel gaan voor boodschappen durft Junita dan ook niet. Daarvoor schakelt ze de hulp in van haar vrienden Hans en Dries. Het enige probleem is dat Hans en Dries zelf ook fervente drugsgebruikers zijn.

Bizarre situatie

Eenmaal klaar om naar de winkel te gaan, zijn de drugs inmiddels goed ingewerkt en dat is te zien. Desondanks kruipt Hans gewoon achter het stuur. Dat de supermarkt slechts drie straten verderop ligt lijkt niet uit te maken. „Krankzinnig” laat Gernandt weten.

Gernandt stapt zelf niet bij het drietal in de auto, maar zijn cameraman wel. Hans rijdt als een bezetene, heeft geen gordel om én houdt zijn telefoon vast achter het stuur. Kijkers reageren geschokt op deze bizarre situatie. Hieronder een greep uit de tweets van verontwaardigde twitteraars.

https://twitter.com/hoodadam/status/1069698195540885504

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kijkers verbijsterd over Tygo in de GHB
Sluiten