Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 30 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Kaj Gorgels en Jessie Jazz een stelletje

Wie de Instagram Story van Kaj Gorgels en/of Jessie Jazz Vuijk de afgelopen dagen in de gaten heeft gehouden, had al iets kunnen vermoeden. Vanavond bevestigden de twee tortelduifjes het dan echt: ze zijn smoorverliefd op elkaar.

Beiden plaatsen op hun Instagram een schattig kiekje van hen samen. Ze krijgen tienduizenden likes en honderden reacties.

De voormalig Miss Nederland was de afgelopen week al een aantal keer te zien in de Instagram Story van de YouTube-ster Kaj Gorgels. Samen met Anna Nooshin en haar vriend Nassim Zeta, zijn Jessie en Kaj volop aan het genieten van een vakantie in Zuid-Afrika. Eerder deze week plaatste Kaj ook al (hilarische) kiekjes van de vakantie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kaj Gorgels en Jessie Jazz een stelletje
Sluiten