Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 7 dec 2018 / 12:10 uur

Er komt een vervolg op Costa!

Goed nieuws voor alle fans van Costa! De film stamt alweer uit 2001 en was destijds een enorm succes. En er komt nu een vervolg, heeft NL Film vrijdag bekendgemaakt.

De film wordt geregisseerd en geschreven door Jon Karthaus in samenwerking met wetenschapsjournalist Diederik Jekel. Waar de nieuwe Costa! over zal gaan is niet bekend. „Het project staat nog in de kinderschoenen, maar we zijn er wel heel serieus mee bezig”, aldus een woordvoerder tegen RTL Boulevard. 

Succes

Wanneer de film uit gaat komen is ook nog niet bekend, maar als het net zo’n succes wordt als de film uit 2001, dan zijn Karthaus en Jekel binnen. De film trok destijds 700.000 mensen naar de bioscoop en zorgde ervoor dat jongeren weer naar de film gingen.

Destijds speelden Georgina Verbaan, Katja Schuurman, Daan Schuurmans, Kurt Rogiers, John Wijdenbosch en Michiel Huisman de hoofdrollen. Ze speelden bijna allemaal voor het eerst een grote rol in een film. Wijdenbosch overleed in 2017 samen met zijn vrouw en kind door een ernstig auto-ongeluk, waarbij zijn auto in het water belandde.

Naderhand kwam er ook een serie van de film, die vier seizoenen werd uitgezonden bij BNN. De regisseur was destijds Johan Nijenhuis.

Reageer op artikel:
Er komt een vervolg op Costa!
Sluiten