Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 11 nov 2018 / 22:05 uur

Jane (23) looft 60.000 pond per jaar uit aan man

Liefde is niet te koop, of toch wel? De 23-jarige Schotse Jane Park denkt daar toch anders over. De jonge loterijwinnares heeft 60.000 pond per jaar (!) over voor een man die haar gelukkig maakt.

Jane won op haar 17e één miljoen pond met een nationale loterij. Dat geld gaf ze al uit aan auto’s, vakanties, nieuwe tanden, nieuwe borsten en nieuwe billen. De ware liefde heeft ze echter nog niet gevonden.

Eerdere relaties

De jonge miljonair had een tijdje een relatie met X Factor-finalist Sam Callahan. De relatie liep stuk toen ze hem betrapte op vreemdgaan. Ook ging ze even met de voetballer Jordan Piggot, maar ook dat eindigde niet heel gezellig.

Volgens de The Mirror is Jane van plan een website op te zetten om zo haar toekomstige partner te vinden. Haar nieuwe lover zou 60.000 pond per jaar krijgen. Maar dat geld moet hij natuurlijk wel goed besteden. Het bedrag is vooral geschikt om Jane mee uit eten en drinken te nemen. Ook is Jane van plan om de gesprekken en eventuele dates te filmen. Dit materiaal wil ze gebruiken voor een documentaire.

Is vertrouwen te koop?

Jane is door haar vorige relaties onzeker geworden en heeft het over om een extreem bedrag te betalen als iemand maar trouw aan haar is.

Reageer op artikel:
Jane (23) looft 60.000 pond per jaar uit aan man
Sluiten