Metro
Metro Entertainment 26 nov 2018 / 15:23 uur

Dochtertje van Bibi en Waylon geboren

Babynieuws voor Bibi Breijman en haar liefje Waylon: de tortelduifjes zijn zaterdag de trotse ouders geworden van hun dochtertje. Het kleine meisje heet Teddy Bijkerk. Dat melden de kersverse ouders op Instagram met een foto van Bibi en hun dochter. „Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd met de geboorte van onze dochter”, schrijft Waylon bij de foto.

‘Dit is mijn geluk’

„Wij zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen", aldus Waylon, die al een zoon heeft uit een eerdere relatie. „Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten!"

Foto: Instagram Waylon

In het bericht op Instagram vraagt Waylon de media om de privacy van het gezin te respecteren. Ook bedankt hij de medewerkers van het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag, waar Teddy geboren is.

Vonk sloeg over

De kersverse ouders kennen elkaar van het tweede seizoen van It Takes 2, maar de vonk sloeg pas eind vorig jaar over in de aanloop naar Waylons concertreeks Top 1000 Allertijden in Ahoy. In het midden van alle songfestival-gekte afgelopen april, verraste het stel iedereen door bekend te maken ‘in blijde verwachting te zijn van hun eerste kleintje’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dochtertje van Bibi en Waylon geboren
Sluiten