Elselotte Smink
Elselotte Smink Entertainment 12 okt 2018 / 14:54 uur

Zien we Blake Lively straks weer in een tv-serie?

In september was het elf (!) jaar geleden dat we voor het eerst kennis konden maken met Miss Serena van der Woodsen in de stationshal van Grand Central: de legendarische openingsscène van de bekende tv-serie Gossip Girl. Ah, the memories.

Na de serie richtte Serena, oftewel Blake Lively, zich vooral op films. Maar daar komt verandering in! De actrice heeft een contract getekend met Amazon voor een nieuwe serie.

Het draait om de fashionwereld

En fans van het modeaspect van Gossip Girl, dat een stuk of wat trends voortbracht (zoals felgekleurde, dikke panty’s en haarbanden) kunnen opgelucht ademhalen. De serie zal namelijk gaan over de fashionwereld.

https://giphy.com/gifs/QLeyJbvGbCcOQ

Lively zal in principe aangetrokken worden als producer: of ze ook een rol in de serie gaat spelen, blijft nog een verrassing. Wij hopen van wel!

Scripted reality

Wat misschien wel even wennen zal gaan zijn, is het feit dat het een scripted reality serie zal worden, met een link naar de webwinkel van Amazon. Scripted reality lijkt een beetje op reality-tv, maar dan met acteurs en, zoals de naam doet vermoedden, een script.

Wie Lively nu al graag wil zien, heeft genoeg opties: even de zes seizoenen van Gossip Girl bingewatchen bijvoorbeeld, of naar de bioscoop. Daar draait de thriller A Simple Favor, met Blake in de hoofdrol samen met Anna Kendrick.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zien we Blake Lively straks weer in een tv-serie?
Sluiten