Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 27 okt 2018 / 09:59 uur

Zesde Pirates-film zonder Johnny ‘Jack Sparrow’ Depp

Er lijkt een nieuw deel van Pirates and the Caribbean aan te komen, maar dan wordt het wel het eerste deel van de franchise waarin we geen Johnny Depp te zien zullen krijgen. Dat heeft een van de scriptschrijvers laten weten.

„Ik vind dat hij het geweldig heeft gedaan”, zegt Stuart Beattie tegenover The Daily Mail. „Hij heeft zich dat personage duidelijk eigen gemaakt, het is waar hij het meest bekend om is. Ik denk dat hij vooral herinnerd zal worden als Jack Sparrow. Het is de enige rol die hij vijf keer op zich heeft genomen.”

Slechte relatie

Met die ‘vijf keer’ lijkt hij duidelijk te maken dat Depp niet terugkeert. Hij had zelf eerder al aangegeven dat de relatie tussen hem en een groot deel van de crewmedewerkers niet goed loopt. Ze zouden er alles aan doen om hem de deur uit te jagen.

„Ze vroegen me constant: waar ben je eigenlijk mee bezig?”, vertelde Depp tegenover het magazine GQ. „Wat is er mis met jouw Jack Sparrow? Wat is er mis met zijn armen, waarom loopt hij zo raar? Is hij gehandicapt? Is hij achterlijk? Of is hij misschien homo?”

Dronken verschijning

Echter is er – zoals altijd – ook een andere kant van het verhaal. Volgens productiemedewerkers zou Depp meer dan eens dronken op de set zijn verschenen. Ook zou hij werken met een souffleur, omdat hij niet de moeite wil nemen om zijn teksten te onthouden.

Er bestaat een kans dat Jack Sparrow wel terugkeert in de zesde film, maar dat de rol dan vertolkt wordt door een andere acteur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zesde Pirates-film zonder Johnny ‘Jack Sparrow’ Depp
Sluiten