Merel Driessen
Merel Driessen Entertainment 15 okt 2018

Verloving Ariana Grande en Pete Davidson afgeblazen

Het zal nog even duren voordat we Ariana Grande in een witte bruidsjurk zullen zien schitteren. Nog geen half jaar nadat de zangeres zich met Pete Davidson heeft verloofd, zijn de twee uit elkaar.

Nieuwswebsite TMZ meldt dat Ariana en Pete het nu niet de juiste tijd vinden voor een relatie. Volgens bronnen dichtbij TMZ hebben de twee hun relatie dit weekend verbroken. Ze zouden nog steeds van elkaar houden, maar zijn niet meer verliefd zijn op elkaar.

Kostbare ring

Een paar weken nadat bekend werd dat de twee met elkaar aan het daten waren, verloofden Ariana en Pete zich in mei dit jaar. De verlovingsring die Ariana om haar vinger droeg, zou rond de honderdduizend dollar hebben gekost.

Ariana gaat op dit moment door een moeilijke tijd. Eerder werd bekend dat ze een pauze inlast in haar zangcarrière. Onlangs overleed haar ex-vriend Mac Miller door zelfmoord. Bovendien zou Ariana de aanslag op haar concert in Manchester in 2017 nog niet hebben verwerkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verloving Ariana Grande en Pete Davidson afgeblazen
Sluiten