Metro
Metro Entertainment 4 okt 2018 / 18:24 uur

Tom Cruise ziet dochter (12) niet meer door geloof

Sinds de scheiding van Tom Cruise en Katie Holmes in 2012 zou de ‘Mission Impossible’-acteur niet meer hebben omgekeken naar zijn twaalfjarige dochter Suri. Volgens bronnen laat zijn spirituele overtuiging dit niet toe.

Cruise heeft er bewust voor gekozen om de band met zijn dochter te verbreken, omdat zij geen lid van Scientology is. Tom is al tientallen jaren het boegbeeld van de sekte.

Recht op 10 dagen

Ex-vrouw Katie Holmes kreeg destijds de volledige voogdij toegewezen, maar toch had de acteur recht op tien dagen bezoekrecht per maand. Een privilege waar hij tot op heden geen gebruik van heeft gemaakt. Scientology-leden kijken neer op iedereen die geen lid is en daar hoort zijn dochter dus ook bij.

https://www.instagram.com/p/BnUi6NRhnZC/

Negatieve invloed

Familie en vrienden betreuren de breuk, maar zijn ook ergens blij dat hij zijn kind niet negatief kan beïnvloeden. Holmes koos er dan weer voor om extra veel aandacht te geven aan haar dochter.

Sinds enkele jaren heeft Holmes een relatie met acteur Jamie Foxx. Geen makkelijke beslissing, want volgens het scheidingscontract mocht ze vijf jaar lang niemand daten. Cruise daarentegen steekt veel energie in flirts en daar lijkt hij niet mee op te houden. Zo werd hij onlangs nog zoenend gespot met Fallout’ co-ster, Vanessa Kirby.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tom Cruise ziet dochter (12) niet meer door geloof
Sluiten