Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 26 okt 2018

Ali B stelt tour uit wegens persoonlijke reden

Ali B heeft zijn theatertour Koorts met een jaar uitgesteld vanwege persoonlijke omstandigheden. Heb je een kaartje gekocht? Dan heb je twee keuzes, melden de theaters. Wachten of je geld terugkrijgen. Als je in het bezit bent van een kaartje, ben je via e-mail op de hoogte gesteld.

Persoonlijke omstandigheden

Woensdag 31 oktober zou hij de show aftrappen met een voorstelling in Delft, maar hij heeft zich „mede door de geboorte van zijn derde zoon niet voldoende kunnen voorbereiden op de theatershows", laat het management weten. „Waardoor hij naar zijn mening geen volwaardige voorstelling kan neerzetten.”

Excuses

Via Facebook biedt Ali B zijn excuses aan. „De geboorte van Nouri stond niet op de planning. Ik heb een bewuste keuze gemaakt dat ik bij hem wil zijn omdat ik bang ben dat ik later spijt krijg. Daardoor heb ik te weinig tijd om een nieuwe actuele en kwalitatieve voorstelling te maken. Ik hoop dat jullie mij vergeven”, zegt de rapper. „Ik hoop dat jullie naar de verplaatste voorstellingen komen, dan zal ik jullie allemaal in grappen en liedjes over deze periode in mijn leven vertellen.”

https://www.facebook.com/theaterhetkruispunt/videos/308264593343503/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Ali B stelt tour uit wegens persoonlijke reden
Sluiten