Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 30 okt 2018 / 10:05 uur

Adele rijkste jonge Britse ster

De Britse zangeres Adele zong maar liefst 145,5 miljoen pond (165,7 miljoen euro) bij elkaar. Met dat fortuin is de 30-jarige zangeres voor de derde keer uitgeroepen tot de rijkste jonge Britse ster.

Rijker dan Ed Sheeran en Daniel Radcliffe

Het tijdschrift Heat Magazine heeft de salarissen van jonge Britse sterren op een rij gezet. Adele laat met haar miljoenen landgenoten als Ed Sheeran en Daniel Radcliffe achter zich. Ed Sheerans kapitaal wordt geschat op 94 miljoen pond (105,6 miljoen euro), dat van Harry Potter-acteur Radcliffe op 87 miljoen pond (97,7 miljoen euro). Daarmee staan de mannen op de tweede en derde plek van de lijst waarop alleen sterren van dertig jaar of jonger prijken.

Harry Styles rijkste voormalig One Direcetioner

Ook alle leden van One Direction, actrice Emma Watson en Star Wars-acteur John Boyega staan in de lijst, die Heat Magazine jaarlijks samenstelt. Volgens het blad is Harry Styles de rijkste voormalig One Directioner, gevolg door Niall Horan. Zayn Malik zou met een vermogen van ‘slechts’ 37 miljoen pond (41,6 miljoen euro) het minst fortuinrijke voormalig lid van de boyband zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adele rijkste jonge Britse ster
Sluiten