Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 28 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Muse in 2019 weer in Nederland

Goed nieuws voor de fans van Muse: de band komt in 2019 weer naar Nederland! De Britse muzikanten zullen Nijmegen aandoen, laten ze op hun Instagram-account weten.

De band was in 2016 voor het laatst in Nederland, op Lowlands sloten ze de vrijdagavond af. Eerder dat jaar stond de band drie avonden in Ziggo Dome. Voor de Nederlandse fans was het dus even wachten, maar met het nieuwe album komt gelukkig ook een nieuwe tour.

Nieuw album

Want dat nieuwe album is ook in aantocht. Op 9 november kunnen fans genieten van nieuwe muziek van de band uit Teignmouth. De nieuwe plaat zal Simulation Theory gaan heten. Wie de plaat nu alvast reserveert, krijgt eerder toegang om kaarten te kopen voor de tour. De clip die bij de nieuwste single Pressure hoort, is sinds gisteren te zien.

Wanneer is nog een raadsel

Wanneer de band in Nijmegen zal staan, is nog niet bekend. De afgelopen jaren vonden er in het Goffertpark tijdens de eerste twee weken van juli twee grote concerten plaats. Onder andere de Guns ‘n’ Roses, Robbie Williams, Mumford & Sons en Eminem betraden het podium in het park, waar 65.000 bezoekers terecht kunnen. Het is dus even gissen, maar voor de zekerheid 4 en 12 juli vrijhouden, kan geen kwaad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.